Bericht

Hemelvaart 2017 – Een gezellige Boel

Hemelvaart 2017 - Een gezellige Boel in Rossum

Donderdag 25 mei 2017, Hemelvaart, is de eerste editie gehouden van "Rossum, een gezellige Boel".

In 2016 was het de laatste keer dat de jaarlijkse Boeldag is gehouden, georganiseerd door de plaatselijke rijvereniging "De Rossruiters". Deze boeldag was, veertig jaar lang, bekend in Rossum en de verre omgeving. Duizenden mensen hebben daar hun inkopen gedaan.

Na dit bericht in april hebben een aantal mensen het initiatief genomen om te kijken naar andere mogelijkheden. Na het nodige overleg wordt besloten om een "doorstart" te maken onder de noemer "Rossum, een gezellige Boel".

Het is een enorm succes, mede ook door het mooie weer, en dus zeker voor herhaling vatbaar. Het moet nog door de organisatie worden besproken maar een tweede editie van een gezellige boel is bijna zeker.

Kijk hier voor de foto's van de editie 2017.

Rossum – Een gezellige BOEL

Hemelvaart 2017 - Wordt het tussen 9.00 en 14.00 uur een gezellige BOEL op en rond het Thijplein. Björn zet de bloemetjes buiten. Er is een kofferbak verkoop onder de noemer "Trek je klep los" en nog veel...... meer. En natuurlijk is er gedacht aan de inwendige mens. Bij de CoCeR is koffie met wat…
Lees Meer

Fietsen vanuit Rossum

Fietsen met beginpunt Rossum Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit Rossum fietsend de omgeving te verkennen. U hebt de keuze uit tochten van ongeveer 20 kilometer maar ook langere tochten zijn mogelijk. Bezienswaardigheden Bekende plaatsen waar de routes langs gaan zijn o.a. R.K. Kerk in Rossum, de landkruizen en kapellen, kanaal Almelo - Nordhorn, Singraven…
Lees Meer

Rechtstreeks naar de agenda

De algemene dorpsagenda is beschikbaar. Ga via de link rechtstreeks naar de agenda. Alle activiteiten, mits bij ons bekend, staan op de agenda. Vergeet niet je activiteit aan te melden via het aanmeldformulier. Daar staat ook aan welke voorwaarden de aanmelding moet voldoen. Ga hier naar de agenda.
Lees Meer