lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/ovrrossum.nl/httpdocs/wp-content/themes/theme54850/style.less FAQs - Ondernemend RossumOndernemend Rossum

FAQs

V?

Is er in Rossum een pinautomaat?

A.

In het centrum van Rossum (R.K. Kerk) is een pinautomaat van de Rabobank bij de ingang van Kulturhus Rabo de CoCeR.

V?

Is Rossum met het openbaar vervoer goed bereikbaar?

A.

Het dorp Rossum is met het openbaar vervoer (lijn 64) goed bereikbaar. Minimaal één keer per uur kunt je richting Oldenzaal en Ootmarsum en Weerselo (buurtbus).

De centrale halte (lijn 64) is op de hoek Father Raatgerstraat - Grotestraat (richting Oldenzaal) en 50 meter verder, bij de winkel van Paul van Benthem (richting Ootmarsum). De buurtbus vertrekt vanaf het Thijplein in het centrum van het dorp.

V?

Is er in Rossum een weekmarkt?

A.

In Rossum is op woensdag een kleine markt. De markt is van 8.30 tot 12.30 uur.

V?

Staan de openingstijden van de winkels op de site?

A.

De openingstijden zijn te vinden op de pagina van de betreffende ondernemer. Over het algemeen zijn de winkels op maandag gesloten.

V?

Kan ik reageren op de berichten die op de site staan?

A.

Het is niet de bedoeling dat op de berichten wordt gereageerd door de bezoekers van onze site. Reageren mag maar dan graag via de pagina Contact.

V?

Staan op website alleen ondernemers die gevestigd zijn in het werkgebied Rossum, Lemselo en Volthe?

A.

Op de site staan alle ondernemers die in Rossum, Lemselo en Volthe gevestigd zijn. Staan ze er niet op dan zijn ze nog niet bij ons bekend. Aanmelden kan via de pagina Contact.