Over de OVR

Buitengebied Rossum

Een groot gedeelte van de ondernemers in Rossum hebben zich verenigd in de OVR met het doel om elkaar te helpen waar nodig en om als vereniging van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de inwoners van Rossum.

De OVR helpt bij de organisatie van diverse activiteiten in Rossum zoals o.a. de intocht van Sinterklaas, de jaarlijkse School- en Volksfeesten met kermis.

Onder helpen kan ook worden verstaan het adverteren in bladen en presenteren via deze website. Verder kunnen acties worden georganiseerd.

En.... laten we niet vergeten dat het voor de bedrijven belangrijk is om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van wetgeving e.d. Hiervoor kunnen, door het samen te doen, kostenbesparende thema-avonden worden georganiseerd.

Mooi doel om de ondernemers in Rossum op de kaart te zetten. Iedere ondernemer, gevestigd in Rossum, kan gratis een pagina krijgen op deze website. Geef het door aan onze redactie en u hoort van ons welke gegevens wij nodig hebben. Samen staan we sterk.

Belangrijke links voor de ondernemers

In Nederland zijn diverse instellingen die een bedrijf kunnen helpen bij de wet- en regelgeving.

Onderstaand linken naar sites welke van belang kunnen zijn voor u als ondernemers:

Openingstijden

Over het algemeen zijn de winkels in Rossum op maandagmiddag gesloten. Kijk op de pagina van de winkel of bedrijf voor eventueel afwijkende openingstijden.

De horecagelegenheden in en rond ons dorp zijn (behalve in de vakantieperiode) gesloten op afwijkende dagen:

  • Partycentrum Hutten op maandag
  • Eetcafé Jimmy op dinsdag
  • Café 't Peuleke op woensdag
  • Havezathe Het Everloo op maandag
  • Het Kulturhus Rabo de CoCeR is maandag t/m vrijdag elke dag open vanaf 8.00 uur. Tijdens de vakanties van de basisscholen zijn er aangepaste openingstijden

Bij de andere bedrijven bent u alle werkdagen welkom tussen 9.00 en 16.30 uur. Maak eventueel een afspraak.