lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/ovrrossum.nl/httpdocs/wp-content/themes/theme54850/style.less Verenigingen - Ondernemend RossumOndernemend Rossum

Verenigingen

Kinderen in Rossum

In het dorp Rossum zijn diverse verenigingen actief. Er is voor elk wat wils. Ook zijn er diverse voorzieningen om deze verenigingen "onderdak" te verlenen.

Zo is er voor de diverse sporten een prachtig sportcomplex en een sporthal voor de binnensporten. Verder is er aan de rand van het dorp een prachtige voorziening voor de paardensporters en een klootschietersbaan.

Verder is voor activiteiten op het gebied van cultuur het Kulturhus Rabo de CoCeR. Dit gebouw biedt onderdak aan diverse verenigingen voor hun vergaderingen en repetities. Een primeur in 2012 was een Pleinfeest.

Ook is hier een filiaal van de Bibliotheek Dinkelland gevestigd.

Zijn er feestelijke activiteiten te vieren dan zijn er 4 horecabedrijven die daarvoor ruimte beschikbaar hebben. In het dorp zijn dat Partycentrum Hutten en Eetcafe Jimmy en net buiten het dorp Café 't Peuleke en Havezathe Het Everloo.

Kijk op de agenda wanneer u kunt uitgaan in Rossum. Kijk onder aan deze pagina voor een overzicht van de verenigingen en instellingen.

Instellingen